Deventer-Gevoed door haar ervaring als ‘zus van’ zingt en vertelt zangeres en theatermaker Nynka Delcour op persoonlijke, ontroerende én grappige wijze over haar complexe relatie met haar psychisch zieke broer. Zij wordt hierin muzikaal ondersteund door pianist en accordeonist Rob Stoop. De afwisseling van liedjes, tekst en spel zorgt voor een zeer gevarieerde voorstelling.

‘Hou me los!’ is herkenbaar voor iedereen die te maken heeft (gehad) met psychische problemen in zijn/haar omgeving, maar ook invoelbaar voor wie op wat voor manier dan ook zorg om een ander heeft (gehad). Deze voorstelling is onderdeel van de informatieve theaterserie ‘Meedoen’ van Wijkwinkel Deventer en Deventer Schouwburg.

Deze voorstelling komt tot stand met medewerking van Mindfit en Carinova Steunpunt Mantelzorg, en wordt ondersteund door de gemeente Deventer en de Stichting Doen.

‘Hou me los!’
Donderdag 12 november 2015
Aanvang 19:30 uur
Kaarten á € 12,50 verkrijgbaar via http://www.deventerschouwburg.nl en aan de kassa van de Deventer Schouwburg of via tel.nr. 0570-683500

1-Flyer-Hou-me-los-1