Deventer- Van 16 tot en met 21 maart 2015 vindt voor de derde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Duizenden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen deze week hun deuren voor het grote publiek. Solis doet het dit jaar anders.

Dementie vormt de komende jaren een toenemend probleem, de babyboomers komen eraan. Tijdens de week van Zorg en Welzijn, op zaterdag 21 maart, vraagt Zorggroep Solis op een bijzondere manier aandacht voor dit thema.

Ontmoet ons in het centrum van Deventer – zaterdag 21 maart

In Deventer wonen ruim 1500 mensen met dementie. In het dagelijks leven komt u hen overal tegen. Ook zij gaan naar de bank, de kapper of drinken een kopje koffie op een terras. Ze maken een wandeling in het bos of posten een brief twee straten verderop. Soms merkt u dat er iets niet pluis is. Dit gedrag kan u in verwarring of verlegenheid brengen. Wat moet u dan zeggen of doen?

Solis, voor al uw vragen!

Of…kom naar onze stand in het Deventer Ziekenhuis – zaterdag 21 maart

(Thuis) herstellen doet u met Solis!

Mensen worden steeds eerder uit het ziekenhuis ontslagen om thuis te herstellen. Revalidatie is in veel gevallen aan de orde om goed te herstellen. En wie heeft er oog voor de mantelzorger? Solis biedt hulp in de vorm van:
•    Thuiszorg
•    Revalidatie in het centrum of bij u thuis
•    Vrijwillige hulp van Will

Voor meer informatie neemt u contact op met de afdeling Marketing & Communicatie, Margot Herbrink, tel. (0570) 685 807 of via e-mail.

De Nationale week van Zorg en Welzijn

Tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn openen duizenden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land hun deuren voor het grote publiek. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector gedaan wordt. Het is dé mogelijkheid voor zorg en welzijn om te laten zien hoe het er in een opvangcentrum of verzorgingshuis precies aan toe gaat, welke geavanceerde technieken er in een ziekenhuis gebruikt worden en hoe leuk, uitdagend en vooral belangrijk het werk is. Het kan allemaal tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn, die deze editie werkt met het thema ‘Zo werkt zorg’.

Zorggroep Solis tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn