Colmschate- Na een korte pauze in verband met de kerstvakantie wordt er nu weer volop gewerkt aan de vernieuwing van winkelcentrum Colmschate. Er wordt gewerkt aan een volledig nieuwe Albert Heijn, daarnaast wordt ook het deel met daarin SNS Pinautomaat, Mooi parfumerie, Cool Jay, Vodafone en Zeeman vernieuwd.

Bloembinderij, toko en brasserie
Voor de kerstvakantie heropende Blokker op de Flora. Uit de vele reacties kan worden opgemaakt dat die vernieuwing meer dan geslaagd is. Ook de nieuwe bakkerij Nollen en De Koopman krijgen veel lof over hun nieuwe winkels.

Inmiddels zijn ook de nieuwe winkels voor Bloembinderij Stempher, Waroeng Indomas (toko), Pearle en Brasserie Bloom aan de eigenaren opgeleverd. Zij zorgen binnen afzienbare tijd voor een schitterende invulling en heropenen binnenkort. Tot die tijd blijven de bloembinderij en de toko op hun oude locatie gewoon open!

Vernieuwing Albert Heijn en Gall & Gall, en SNS t/m Zeeman
Voor de vernieuwing van Albert Heijn en de Gall & Gall zijn inmiddels de palen geslagen en is een start met de fundering gemaakt. Deze winkel wordt vergroot en krijgt een oppervlakte die vergelijkbaar is met die van de nieuwe Jumbo. Daarmee voldoet ook de Albert Heijn binnenkort aan de laatste supermarktnormen!
Het bouwdeel, gezien vanaf de SNS PIN automaat tot en met Zeeman wordt volledig gerenoveerd. De winkels hier blijven allemaal op hun huidige plek, maar de winkels krijgen wel allemaal een nieuwe pui en overkapping. De Zeeman wordt zelfs uitgebouwd, zodat het gebouw op termijn beter aansluit op blok 3 (huidige blok van Gall & Gall t/m bloembinderij).

Parkeerplaatsen
In december werd er bewust niet gewerkt aan de parkeerplaatsen. Het grootste deel van de parkeerplaatsen is gereed en bereikbaar. Inmiddels is gestart met de afronding van P-midden, recht voor Albert Heijn. De verwachting is dat dit stuk eind februari zijn afgerond. Een groot deel van het groen zal nog vóór het bloeiseizoen worden geplant.

Foto’s: Winkelcentrum Colmschate