Deventer- Iedere week plaatsen wij  een zgn. vacature van de week. Wij plaatsen elke week een vacature van een willekeurig bedrijf uit Deventer op onze site, om zo de bereikbaarheid van de vacature te vergroten. Deze week een vacature bij de Mediamarkt in Deventer.


Mediamarkt Deventer
Als Afdelingsverantwoordelijke Kassa/Informatiebalie verricht je de reguliere kassa- & baliewerkzaamheden. Daarnaast ben je onder aansturing van de afdelingsleider verantwoordelijk voor de geldtransacties, bankstortingen en overige geldstromen binnen de afdelingen kassa en informatiebalie.

Wij zijn op zoek naar …

Je hebt MBO werk- en denkniveau en enige jaren aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent sociaal en communicatief vaardig en kunt goed organiseren en leidinggeven aan een team. Je bent flexibel, klantvriendelijk, enthousiast, representatief en je bent bereid om in het weekend en op koopavonden te werken. Tevens heb je een goede basiskennis van Microsoft Office.

Wij bieden …

Wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega’s binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld. Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness, korting op verzekeringsproducten en mogelijkheid tot deelname aan het nationaal fietsplan.

(Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.)

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct op deze vacature door het formulier in te vullen op onze website.

Via de onderstaande link kunt u direct solliciteren.

https://media-saturn-jobs.dvinci.de/cgi-bin/appl/selfservice.pl?action=startapp;job_pub_nr=98EFB2A2-C8EA-422E-920C-57822694CC77;

Werken bij Media Markt