Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Colmschate- Op 24 april krijgen vogels, honden, pony’s, kippen en konijnen alle ruimte in het Winkelhart van Colmschate, want dan vindt het dierenfeest plaats. Een dag vol demonstraties, informatie en leuke doe-dingen!

Kynolgenclub
De Kynologenclub Deventer haalt alles uit de kast om te zien waar onze trouwe viervoeters toe in staat zijn. Ze laten van alles zien, van apporteren tot flyball. Super schattig maar zeker ook heel stoer, je moet dat echt gaan zien. De club is van 12.00 – 16.00 uur te vinden op het grote plein.

 

Vogelshow
Vanaf 16.00 uur maakt de Kynolgenclub het plein vrij voor de vogelshow. Dat wordt een spektakel! Valkerij Rijssen komt o.a. met Harley (de mascotte van Go Ahead Eagles) naar de Flora om geweldige demonstraties te geven. En niet alleen Harley is spectaculair, want er is bijvoorbeeld ook een gier met een spanwijdte van 2 meter 30! Daarnaast brengt de valkerij een valk en 2 arenden mee naar de Flora.

Aquascaping
Enige uitleg is wel op zijn plaats. Want wat is aquascaping? Kortweg: de kunst van het creëren van een onderwater tuin in het aquarium. Het mooie is dat je er een mooi stukje natuur de huiskamer binnen haalt. Aquascaping is verheven tot een ware kunst en een van de bekendste ‘kunstenaars’, Romy Verlaan, komt naar Colmschate om te demonstreren hoe het in zijn werk gaat.

Ponyrijden
Speciaal voor kinderen is er een leuk hoekje waar geknuffeld kan worden met konijntjes, of de kinderen mogen gratis een ritje maken op een van de pony’s die ter hoogte van Zeeman staan opgesteld.

Verkiezing: leukste hond
Vind je dat jij de mooiste en leukste hond hebt van Colmschate? Neem hem of haar dan mee naar de Flora en meld je bij de stand op het plein t.h.v. Miss Outlet. Daar wordt een foto van jouw hond gemaakt en wordt aan het einde van de dag door een jury bepaald welke hond de titel ‘Leukste hond van Colmschate’ mag dragen!

En als je toch op de Flora bent, neem dan even een kijkje bij de stand van de trimsalon, vraag de voedingsdeskundige om advies voor jouw hond of laat je hond lekker proeven!
Het dierenfeest is op 24 april, van 12 – 17 uur in het Winkelhart van Colmschate.

Bron: Winkelhart Colmschate