VDR Vastgoed ondertekende woensdag 28 mei een optieovereenkomst met de gemeente Deventer voor een kavel van 6 hectare op A1 Bedrijvenpark Deventer. De projectontwikkelaar heeft een plan ontwikkeld voor een logistiek centrum en gaat nu actief op zoek naar een eindgebruiker.

Het Deventer bedrijf zet A1 Bedrijvenpark Deventer in de etalage als ideale vestigingslocatie voor logistieke dienstverleners.

Ligging snelweg

“Dit bedrijvenpark ligt praktisch in onze achtertuin, waardoor wij de locatie en de regio goed kennen. Wij geloven in A1 Bedrijvenpark Deventer. De ligging aan de snelweg is perfect, zeker voor logistieke dienstverleners, en Deventer is een aantrekkelijke stad om te leven en te werken”, begint Luc Baltus, algemeen directeur van VDR Vastgoed.

Logistiek centrum

VDR Vastgoed heeft een plan voor een logistiek centrum ontwikkeld. Baltus: “De wereld verandert, steeds meer mensen bestellen producten via internet, dat vraagt om logistieke afhandeling op centrale locaties zoals Deventer. Het gebouw is bestemd voor een logistieke partij, bijvoorbeeld een voorraadhoudend bedrijf. Het wordt in ieder geval een universeel gebouw dat voor meerdere partijen geschikt is, waardoor het toekomstbestendig en duurzaam is.”

Eindgebruikers

VDR Vastgoed start op korte termijn met de acquisitie en de promotie van de kavel op A1 Bedrijvenpark Deventer. Zodra de eindgebruiker bekend is, kan er snel gestart worden met bouwen. Veel vergunningstechnische zaken zijn al afgestemd tussen de gemeente en VDR Vastgoed.

Boost

Robin Hartog Heys, wethouder economie: “VDR Vastgoed spreekt door het ondertekenen van deze optieovereenkomst zijn vertrouwen uit in A1 Bedrijvenpark Deventer én Deventer. De komst van een logistiek centrum geeft de Deventer economie een extra boost. Samen zetten wij A1 Bedrijvenpark Deventer en de stad verder op de kaart.”

Proptimize

Proptimize uit Vught ondertekende woensdag eveneens een optieovereenkomst voor een kavel van ruim 4 hectare. Voor de zomer lanceert de projectontwikkelaar zijn plannen voor een grootschalige ontwikkeling op het bedrijvenpark.

Meer weten over het A1 Bedrijvenpark? Bekijk de website a1bedrijvenparkdeventer.nl.