Deventer – Afgelopen dinsdag (16 november) is een 18-jarige vrouw aangevallen en betast door een nog onbekende man. Dit gebeurde rond 09.45 uur op de Veenweg ter hoogte van de Heilige Koe. De politie is direct een onderzoek gestart en vraagt jou daarbij om hulp.

Het slachtoffer stond die bewuste dag op een vriend te wachten toen ze uit het niets werd belaagd en aangerand door de man. Er ontstond een worsteling waarna de man er vandoor ging op zijn fiets. Met het slachtoffer gaat het naar omstandigheden goed.

De politie Deventer is meteen een onderzoek gestart en is op zoek naar mensen die deze man gezien hebben of meer informatie over hem hebben. Het gaat om een man met het volgende signalement:

– Tussen de 30 en 40 jaar oud

– 1.75/1.80 meter lang

– Licht getinte huidskleur

– Zwart haar

– Grote opvallende ogen

– Dikke lippen

– Sikje

– Hij droeg die dag een vissershoedje

– (licht) blauwe jas

– (licht) blauwe broek

– Hij fietste op een gewone fiets

De verdachte kwam uit de richting van de Driehoek, de wijk- en speeltuinvereniging aan de Rielerweg en fietste weg in de richting van de Brinkgreverweg/Ceintuurbaan. Mogelijk zegt dit iets over de dader.

Heb jij deze man gezien of heb je meer informatie over hem? Of woon je in (omgeving van) de Veenweg, de Rielerweg of de Brinkgreverweg en beschik je over camerabeelden? Of reed je die bewuste dinsdagochtend daar in de buurt en beschik je over dashcam beelden? Neem dan contact met de politie op. Dat kan via 0900 8844 of stuur ons een berichtje via de facebookpagina van de politie Deventer.