Deventer – Wasco heeft de afgelopen 19 jaar wekelijks tientallen vakmensen mogen ontvangen en mogen informeren over duurzame innovaties en technieken. Al jaren komt men met vragen over duurzame energie naar het Wasco Energie Centrum. Binnenkort mogen zij zelfs de 50.000e bezoeker verwelkomen in het Wasco Energie Centrum!

Waar het begon
Op 20 januari 2000, lang voordat “duurzaam” in de belangstelling stond, opende het Wasco Energie Centrum haar
deuren. Het doel van Wasco was om een informatiecentrum te ontwikkelen met een showroom vol duurzame
mogelijkheden en om de bezoeker gedegen advies te kunnen geven. Dat doel is bereikt. Met het Wasco Energie Centrum loopt Wasco al 19 jaar voorop in de markt. Apparaten staan hier werkend opgesteld, waardoor ook de functies daadwerkelijk getoond kunnen worden. De technische adviseurs van Wasco kunnen ook berekeningen voor de klanten maken en hen ondersteunen bij technische vraagstukken en subsidieaanvragen.

Wasco is er trots op dat de klanten het bedrijf al jaren weet te vinden voor informatie, kennis en advies over duurzaamheid. Hierin zijn zij al sinds 2000 uniek!

Het kenniscentrum
Het Wasco Energie Centrum in Twello is dé plek waar de installateur op de hoogte blijft van de modernste duurzame energiesystemen. Er worden al jaren themadagen, workshops en trainingen gegeven op het gebied van energiebesparende technologieën. Op verzoek van klanten organiseert Wasco ook maatwerk kennissessies. Daarnaast maken ook fabrikanten, brancheorganisaties en kennispartners gebruik van deze unieke locatie.

WasCollege
Sinds dit jaar is het Wasco Energie Centrum de opleidingslocatie voor het WasCollege. Sinds januari is Wasco
daarmee niet meer alleen groothandel, maar ook officieel geaccrediteerd opleider. Het bedrijf is gestart met
nieuwe vakopleidingen om installateurs klaar te stomen voor de energietransitie. Het vernieuwde Wasco Energie Centrum is de locatie voor het WasCollege.