Deventer- Wijkwinkel Deventer organiseert in samenwerking met Vriendendiensten op donderdag 18 juni een inloop. Tijdens deze inloop van 10.30-12.00 uur kunt u kennismaken met het spel ‘Een Steekje Los?’.

Een Steekje Los? bestaat uit acht thema’s en zes werkvormen die flexibel en veelzijdig kunnen worden ingezet (thuis, sociale contacten, relaties, gezondheid, hulp, zingeving, vrije tijd, studie en beroep) d.m.v. vragen, stellingen, foto’s maar ook bijvoorbeeld tekenen en uitbeelden. 

Voor ieder wat wils! Het spel Een Steekje Los? heeft als doel de psychische gezondheid, psychiatrische ziektebeelden en stoornissen en/of de kwaliteit van leven bespreekbaar te maken. Het is een spel waarbij je elkaar beter leert kennen en kennis opdoet, waardoor er vaak onderling meer begrip ontstaat en is vooral gericht op gezelligheid en ervaringen delen. 

Vriendendiensten is er voor mensen (18+) die met de psychiatrie in aanraking zijn geweest, die zelfstandig, begeleid of beschermd wonen en die behoefte hebben aan ondersteuning, meer sociale contacten en/of op zoek zijn naar informatie die speciaal voor hen van belang is.

Praktische informatie

Donderdag 18 juni 2015, 10.30-12.30 uur

Wijkwinkel Colmschate | Flora 259 Deventer

Toegang gratis

Koffie met appelgebak staat voor u klaar!

Voor meer informatie over het spel “Een Steekje Los”: www.eigenwijsspel.nl

Voor meer informatie over Vriendendiensten: www.vriendendienstendeventer.nl