Deventer-Vanaf 1 juli 2015 veranderen bezoektijden van de Wijkwinkel Zandweerd en het Servicepunt Bibliotheek in St. Jurriën en breidt de Wijkwinkel haar diensten uit samen met de Buurthuiskamer Zandweerd.
Of het nu gaat om plastic afvalzakken, om gezellige activiteiten in de wijk of omdat iemand zich zorgen maakt om een buurtbewoner, vrijwilligers van de Wijkwinkel en het Servicepunt Bibliotheek helpen u verder met al uw vragen. Voor het lenen of terugbrengen van boeken of andere media was het servicepunt van de Bibliotheek dagelijks open. Beide diensten gaan veranderen.
Wijkwinkel sluit aan bij de Buurthuiskamer Zandweerd

De Wijkwinkel sluit aan bij de Buurthuiskamer Zandweerd. In de Buurthuiskamer Zandweerd komen bewoners bij elkaar voor gezelligheid, een gratis kopje koffie en/of voor creatieve activiteiten. De Buurthuiskamer Zandweerd biedt daarbij een luisterend oor en werkt samen met de bewoners aan de oplossing van problemen en kan op een flink aantal vragen een antwoord geven. De aansluiting bij de Buurthuiskamer Zandweerd maakt dat de Wijkwinkel nog dichter bij de bewoners komt te staan.
Op woensdag en vrijdag blijft de Wijkwinkel open in Woon- en wijkcentrum St. Jurriën. Op dinsdag is de Wijkwinkel in de Buurthuiskamer Zandweerd in Wijk- en Speeltuinvereniging de Zwolse wijk (De Tulp) en op donderdag in de Buurthuiskamer Zandweerd in de dagbesteding Tamarinde.
Servicepunt Bibliotheek

Het servicepunt van de Bibliotheek in Zandweerd blijft gevestigd in Wijkcentrum St. Jurriën. Wijkbewoners kunnen in het Servicepunt materialen lenen en terugbrengen. Naast onze enorme collectie die via de catalogus is te reserveren, biedt dit servicepunt een collectie van 200 grote letterboeken en romans en een collectie boekjes voor de allerjongsten van 0-4 jaar. Het servicepunt Bibliotheek is samen met de Wijkwinkel geopend op woensdag en vrijdag van 9.00-11.00 uur.
Adressen:

Buurthuiskamer Zandweerd, Locatie Wijk- en Speeltuinvereniging De Zwolse Wijk (de Tulp)

Albert Cuypstraat 11
7412 TN DEVENTER

Dinsdag 10.30-13.00 uur
Buurthuiskamer Zandweerd, Locatie Tamarinde

H. Seghersstraat 1

7412 GT Deventer

Donderdag 10.30-13.00 uur
Servicepunt Bibliotheek en Wijkwinkel St. Jurriën

PC Hooftlaan 97

7412 PL Deventer

Woensdag en vrijdag 9.00-11.00 uur
Meer weten?
Wilt u meer informatie over het Servicepunt Bibliotheek of de Wijkwinkel Zandweerd? Neem dan contact op met Loes Cordes of Maddi de Munnik, tel. 0570-675704 of kijk op www.obdeventer.nl / www.wijkwinkeldeventer.nl

 

 

 

1280X720img-high14026501262606