Deventer – Bij het inleveren van herbruikbare spullen kreeg je de afgelopen periode een kraslot bij Het Goed. Het hergebruik is goed voor het milieu, lokale werkgelegenheid en je maakt er iemand anders blij mee.

Zo ook leverde Gerard en Eline hun herbruikbare spullen in bij Het Goed in Deventer aan de Harderwijkerstraat. Zij ontvingen een kraslot en wonnen pardoes de hoofdprijs een prachtige Roetz-Bike. Nog nooit eerder had het echtpaar een prijs gewonnen in welke verloting of actie dan ook. Het was dus dubbel leuk om deze prijs in ontvangst te mogen nemen.

Op de vraag wie van de twee de fiets gaat besturen is het antwoord: Onze zoon. Zij geven hun prijs door aan hun zoon die de fiets goed kan gebruiken. Moeder Eline geeft nog aan dat er een goed slot op moet komen, anders wordt de fiets gestolen. Zij gaat nu met de fiets naar huis toe en ze grapt dat zij eerder thuis zal zijn dan haar man.

De zoon van Gerard en Eline heeft een afstand tot de arbeidsmarkt en heeft jaren geleden toevallig ook bij Het Goed in Deventer gewerkt.

Wij wensen de prijswinnaars veel geluk met deze Roetz-bike!

Winnaars fiets