Deventer- Ergotherapeut Christel Groenier komt een workshop Tai Chi Chuang ook wel geschreven als Taijiquan geven. Tai Chi Chuang is oorspronkelijk een oude Chinese vechtmethode. In de westerse wereld is het vooral bekend als een bewegingskunst voor de gezondheid.

Het Parkinson Café Deventer is een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson(ismen) te maken heeft: patiënt, partner, familielid, mantelzorger en zorgverlener. Het belangrijkste doel is het onderlinge contact en daarnaast wordt er informatie gegeven over de Ziekte van Parkinson en Parkinsonismen.

Om het Parkinson Café in Deventer bij te wonen is het wenselijk dat u lid bent van de Parkinson Vereniging, maar dit is niet verplicht. Iedereen is welkom. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig.

Het Parkinson Café wordt iedere 2e woensdag van de maand gehouden van 14.30 uur – 16.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur). Het adres: Zorggroep Solis, locatie Topzorg- en Revalidatiecentrum PW Janssen, Hermelijn 2, 7423  EJ  Deventer-Colmschate.

Verdere informatie is te verkrijgen bij: Annie Overmars-Groen, contactpersoon van de Parkinson Vereniging regio Deventer en omstreken, telefoon 06-10863396 of e-mail annieovermars@hotmail.com en op de website www.parkinson-vereniging.nl