Zaterdag 27 juni is er opnieuw een Streekmarkt in Diepenveen op de hoek van de Dorpsstraat en de Draaiomsweg. Op deze wel heel bijzondere streekmarkt staan een aantal marktkramen met pure, eerlijke en ambachtelijke geproduceerde lekkernijen uit de omgeving. Tijdens deze editie zijn er verschillende deelnemers aanwezig, zoals Prince Pie met zijn (h)eerlijke Engelse pies zonder E-nummers en smaak- en conserveringsmiddelen. Jeroen Husken is aanwezig met verschillende producten waarin honing verwerkt is, zoals: honingmosterd mayonaise, douchegel en uiteraard verschillende soorten honing. Daarnaast is Vinbio aanwezig met verschillende biologische wijnen en biodynamische wijnen.

Bij deze editie van de streekmarkt zijn er ook verschillende deelnemers welke bijzondere producten aanbieden voor innerlijke- en uiterlijke verzorging. Netty-Ginseng staat op de streekmarkt met haar unieke Ginseng crèmes. Daarnaast staat Beelzz Soap & More op de streekmarkt met biologische geitenzeep. Voor het maken van deze zeep gebruiken zij alleen de beste biologische ingrediënten en melk van een biologische geitenboerderij uit Zwolle. Een prachtig streekproduct!

De maandelijkse Streekmarkt Diepenveen vindt elke laatste zaterdag van de maand plaats; 27 juni, 12 september, 31 oktober, 28 november en 19 december. Kijk voor meer info op: https://www.facebook.com/streekmarktDiepenveen

flyer streekmarkt