Zaterdag 6 september van 10.00-17.00 uur vormt de Walstraat in het centrum van Deventer het historische decor voor de vijfde Sallandse Streekmarkt. Op de Sallandse Streekmarkt doe je lekker én gezond inkopen, koop je leuke cadeaus, maar dit is ook de plek waar je inspiratie op kunt doen voor in je eigen keuken!

Streekproducenten uit Salland staan op 6 september klaar voor de verkoop van (h)eerlijke streekproducten. Het aanbod is zeer gevarieerd; heerlijke eigengemaakte jams, ambachtelijk gebrande koffie, honing, boerenschepijs, Sallandse fruitsapjes, ezelinnenmelk, chutney, compôte, groenten, fruit, vlees, ambachtelijk brood, zuivel, bloemen, planten én natuurlijk de Sallandse Pieper!

Nieuwsgierig? Kom het zelf proeven en beleven! Niet alleen voor de kwaliteitsvolle producten, maar zeker ook vanwege de gezellige ambiance en de bevlogen streekproducenten die graag over hun bedrijf en producten vertellen. Voor liefhebbers van biologische- en streekproducten is het daarom lastig om op de Sallandse Streekmarkt met lege handen naar huis te gaan!

De toegang tot de Sallandse Streekmarkt is gratis. Wij heten je van harte welkom op de Sallandse Streekmarkt op zaterdag 6 september in Deventer!

rnd,649447

www.sallandsestreekmarkt.nl