Deventer- Kom naar de Vrijetijdsmarkt op zaterdag 6 september in de Lebuïnuskerk. Informeer, kijk, geniet en kies. Actief zijn in uw vrije tijd levert veel op! Nu is hét moment om (opnieuw) te ontdekken wat er te doen is in Deventer. Kiest u voor sport, een workshop of cursus, of liever zingen in een koor, ontspanning in yoga, verdieping op spiritueel gebied of actief bij het toneel? Of wilt u meer weten over exposities en voorstellingen? De Lebuïnuskerk staat boordevol informatiekramen en er zijn optredens en demonstraties van de organisaties en verenigingen. Kortom: U kunt op de Vrijetijdsmarkt volop ideeën opdoen. Voor jong en oud, sportief en creatief, beginners of gevorderden. Iedereen kan hier een passende vrijetijdsbesteding of opleiding vinden.

Special Guests!

Een voorproefje van drie schouwburgvoorstellingen:

Om 13.00 uur Ernst de Corte & Guus Westdorp met onvergetelijke liedjes van zijn vader Jules. Pianobegeleiding door Guus Westdorp. Om 14.00 uurThijs Kemperink, deze charismatische Twentse comedian heeft dit seizoen met een eigen programma. Om 15.00 uur Jan Rot. Deze meestervertaler kreeg afgelopen seizoen zijn publiek op de banken met een concert vol vertaalde nr.1-hits. Dit seizoen kiest hij voor een grote schat aan kampvuurliedjes.

Vrijwilligerswerk dat bij u past!
Vrijwilligers maken het samenleven in Deventer en omgeving zoveel mooier en leefbaarder. Bij veel verschillende organisaties zijn er vrijwilligers nodig. Als u zich wilt inzetten, dan is het zeker belangrijk dat u er zelf plezier in heeft. Er is een ruime keus in ‘banen’ meer dan u waarschijnlijk denkt. Kom en kies zelf…

Speeddaten
Ook via het bekende speeddaten kunt u tijdens de VT markt in enkele minuten een vereniging of organisatie leren kennen!

En verder… 
Hanneke Evink met Polyhymnia & paard (12.00-15.00 uur). Met haar wervelende jurk tovert zij een glimlach tevoorschijn. Elk voorwerp in en aan de jurk, is verbonden met een lied.

Muziek (11.00-16.00 uur) met optredens van het Stijlorkest Deventer bij de entree Grote Kerkhof. Goochelaar Henk Arnoldus (11.00-16.00), karikaturist Martin van Gelder (11.30-15.30 uur), ballonnenartiest Maikel Rutgers (12.00-15.30 uur). En test uw kennis in de BIEBquizz en win een lunch bij eetcafé De Heeren op de Brink!

Let op de speciale aanbiedingen
Veel deelnemende organisaties hebben alleen op 6 september tijdens de Vrijetijdsmarkt speciale aanbiedingen zoals een korting op een cursus bij inschrijving of een gratis massage. Nog meer reden om te komen!

h,0 (1)