Milieueducatiecentrum De Ulebelt organiseert de jaarlijkse Dag van het Park op zaterdag 7 juni, in het Worpplantsoen. Tijdens de Dag van het Park vindt ook de jaarlijkse nationale boomklimkampioenschappen van de KPB plaats. Dat wordt een mooi spektakel!

Het kan een sportieve dag worden voor de bezoekers. Die kunnen zich laten uitdagen om zelf een van de grote loofbomen van het Worpplantsoen te beklimmen, of met het Deventer Sportbedrijf in actie te komen op de bootcamp, met de mobiele sportvelden of op het steptraject. Er kan vanaf 13:00 uur salsa gedanst worden in de danstent. Er is een doorlopend muziekprogramma, georganiseerd door Muziekkoepel Nering Bögel: de optredende bands zijn A’jemetz’ntweëenband, Emilio Talk, What’s Up Doc en Bl!ep.

Iedereen kan meedoen aan de gratis fotografieworkshop en ter plekke de mooiste foto’s uploaden op de evenementenpagina van de Ulebelt.

Toegang voor het hele evenement is gratis, tijdstip van 11:30 tot 17:00 uur.

Het evenement wordt georganiseerd in opdracht van de gemeente Deventer en in samenwerking met het Groenbedrijf. Meer informatie en programma:
www.dagvanhetpark.nl

Foto boomklimmen - 2e persbericht