Deventer- Na de uiterst succesvolle twee edities van voorgaande jaren is er opnieuw een zeldzaam mooi evenement in de sprookjesachtige omgeving bij Kasteel Culture Club de Haere in Olst. De kans om te genieten in een fijne ambiance en tegelijk bijzondere cadeaus te vinden voor de feestdagen.

In de kasteeltuin staan marktkramen met alleen de aller-leukste, handgemaakte en zeldzaam mooie producten en cadeautjes uit Nederland, waarbij diversiteit en kwaliteit van deze creatieve ondernemers voorop staat. Daarnaast is er live muziek, demonstraties en workshops van verschillende deelnemers, waaronder een pixelhobby workshop verzorgd door Kadoe. Ook kunnen de kinderen kunnen zich weer prima vermaken met speciale kinderactiviteiten, zoals een workshop sleutelhangers of boekenleggers versieren verzorgd door Chantal van Wompel Pompel. Daarnaast is Carin van de Ploeg weer aanwezig om de kinderen te schminken en kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen!

In het Culture Club Café kun je genieten van lekker biologisch eten, waaronder de zelfgemaakte taarten.

Stichting IJssellinie Olst heeft speciaal tijdens het zeldzaam mooi evenement een extra open dag, waarbij ze de bunkers, de verdedigingslinie in NAVO-verband tegen de Russen uit de Koude Oorlog in het naastgelegen bos openstellen en er zijn gidsen aanwezig voor rondleidingen.

Het zeldzaam mooi evenement is van 11:00 – 17:00 uur.

Kijk ook op www.zeldzaammooievents.com en de Facebook pagina van Zeldzaam Mooi voor meer informatie over de verschillende zeldzaam mooie evenementen in 2015 en 2016.

Wil je ook deelnemen aan een zeldzaam mooi evenement? Mail ons dan op:info@zeldzaammooi.com

flyer culture club de haere