Deventer- Op zondag 19 juli is er een zeldzaam mooi evenement in het oudste stadswandelpark van Nederland, het Worpplantsoen in Deventer. Tijdens de tweede editie van het zeldzaam mooi evenement kun je genieten van een ontspannen sfeer van muziek van Stichting Muziekkoepel Worpplantsoen met optredens van de talentvolle singer & songwriter Reitse Giesbers, de band Flower to the People met gitarist Frank en zangeres Fleur en optredens van de theatergroep Maandagskinderen.

Je kunt gaan picknicken in het park met lekkere, pure en heerlijke producten van de ruim 10 bijzondere foodtrucks en/of foodkramen en je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt. Op deze markt staan ruim 35 marktkramen met alleen de allerleukste, handgemaakte en zeldzaam mooie producten uit heel Nederland. Speciaal voor de mannen is een ontspannen plekje gereserveerd waar je je ter plekke kunt laten scheren door de Heeren Scheersalon. Ook zijn er verschillende ambachtelijke workshops en demonstraties van deelnemers; zoals een workshop mozaïek van Sunny Art Atelier, een demonstratie houtdraaien van Boomindeknoop & BuliQ, demonstraties met vilt door Paula Kroeze en workshops decoratie figuurtjes en armbanden maken verzorgd door Sarah Kolenberg.

Uiteraard kunnen de kinderen zich ook weer prima vermaken met speciale activiteiten zoals; een springkussen, mega zeepbellen demonstraties van Frans van de Kamp, kinderschmink en speciale kinderworkshops.

Het zeldzaam mooi evenement is gratis toegankelijk van 11:00 – 17:00 uur.

Meer info: www.zeldzaammooievents.com