Deventer –  Op 29 november vindt er na twee succesvolle edities, opnieuw een zeldzaam mooi winter evenement plaats in het Havenkwartier van Deventer. Het evenement vindt plaats van 11:00 uur tot 17:00 uur en de entree is slechts €1,-.

Binnen in het leegstaande verwarmde bedrijfspand aan de Kamperstraat vind u marktkramen met alleen de allerleukste, handgemaakte en zeldzaam mooie producten en cadeautjes uit de regio. Waar je de meest bijzondere cadeautjes kunt kopen voor de feestdagen. Daarnaast zijn er workshops en demonstraties van verschillende deelnemers, zoals een workshop Décopatch en een workshop Foamclay verzorgd door Artanko.
Buiten het bedrijfspand zijn er ook dingen te doen. Zo staan er enkele foodtrucks met pure, heerlijke en ambachtelijke geproduceerde lekkernijen, zoals Raksasa uit Deventer met hun hartverwarmende, authentieke, Indische bamisoep.

Speciaal voor de mannen is een ontspannen plekje gereserveerd waar je je ter plekke kunt laten scheren door de Heeren Scheersalon. Ook kinderen kunnen zich weer prima vermaken met de speciaal voor hun georganiserede activiteiten. Daarnaast is Carin van de Ploeg ook weer aanwezig om de kinderen te schminken!

banner kamperstraat