Deventer – Sinterklaas roept iedereen op om dit jaar een schaats te zetten. Dit kan bij kunstijsbaan De Scheg en ookonline! Vanaf 4 december sprint de Sint langs de ijsbanen om schaatsen te vullen. Jij krijgt dus gegarandeerd een leuk cadeau in je schaats! Doe jij mee? Zet je schaats ook online en maak kans op een Playstation 4.

Samen met de schaatsers van team beslist.nl roept Sinterklaas Nederlanders op om een schaats te zetten. Op zeventien ijsbanen verspreid over het hele land (waaronder De Scheg) krijgen bezoekers een schaats die zij zelf in elkaar kunnen knutselen. Bezoekers die op de ijsbanen hun schaats zetten krijgen van Sinterklaas een verrassing in hun schaats.

TIP! Knutsel samen met de activiteitenbegeleiders van De Scheg je schaats. De Scheg heeft genoeg knutselbare schaatsen!

Zet je schaats online

Nederlanders kunnen ook online hun schaats zetten. Wie zelf geen schaatsen heeft, kan een schaats downloaden viawww.beslist.nl/zetjeschaats. Zorg dat je vóór 4 december je schaats zet, maak hiervan een leuke foto en plaats deze op Twitter, Facebook of Instagram met de tags #zetjeschaats @beslist.nl en @DeScheg. De meest originele foto krijgt een Playstation 4 van Sinterklaas!