Deventer- Zin om te werken met sjablonen en spuitbussen maar ook om met verf te gooien en spetteren? Doe dan mee de Stencil Art & Graffiti Workshop “Spetter Editie”, van Egbert.EGD! We gaan zorgen dat het geheel nog meer van je doek af gaat spatten!

Opzoek naar iets leuks om te doen in Deventer? Wat leuk is voor jong en oud? Of iets van samen kan doen? Bij deze OPEN WORKSHOP kan je je al inschrijven vanaf 1 persoon, maar natuurlijk ook samen met je zoon of dochter, partner, vader of moeder!

De workshops worden gegeven door Egbert Scheffer in het Havenkwartier Deventer en het is ongeveer dezelfde workshop als dat hij geeft bij zijn bedrijfsuitjes of kinderfeestjes. Alleen nu hoef je niet meer voor minimaal 6 personen te betalen. Je betaalt gewoon voor jezelf en kiest je eigen formaat schildersdoek.

Deze OPEN workshop voor volwassenen (en eventueel kinderen) bestaat uit een korte uitleg over de geschiedenis van graffiti en street art. De deelnemers maken zelf sjablonen en oefenen met spuitbussen op panelen. Daarna kunnen zij zelf een doek in eigen gekozen formaat doek beschilderen. En NIEUW vanaf 2015: spuitbussen op Waterbasis! met als groot voordeel dat deze véél minder stinken!

(Bekijk video’s van workshops om een goed beeld te krijgen: https://www.youtube.com/watch?v=OxxboHbiOQI&list=PLD11F6A9B08165F25)

Kosten voor de workshop:
Handschoenen, beschermende kleding en spuitbussen + koffie, thee en ranja en wat lekkers.
€ 35,- per volwassene, (exclusief schilderdoek)
€ 15,- per kind, (exclusief schilderdoek)
Voorbeeld extra kosten voor schilderdoek:
een schilderdoek van 30 x 30 cm: € 5,- per stuk. (Dit formaat word aanbevolen)
een schilderdoek van 60 x 80 cm: v.a. ongeveer € 10,- per stuk. (dit is de maximale grote i.v.m met de ruimte in het atelier)

Vraag andere mogelijkheden op via de mail. e.scheffer@egbertegd.nl
De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Interesse in een OPEN-workshop? Neem zo snel mogelijk contact met Egbert op om je als geïnteresseerde in te schrijven. Via e.scheffer@egbertegd.nl of 0624416387.

Datum: vrijdag 13 maart 2015
Tijd: start: 19:30 tot ongeveer 22:00uur *
Lokatie: Atelier.EGD // Havenkwartier // Oude DAVO gebouw, Mr. H.F. de Boerlaan 151 (bel H) , 7411 AH, Deventer
Contact persoon: Egbert Scheffer, e.scheffer@egbertegd.nl, 06 244 16 387

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1573293006242372/

* Er zullen meer data volgen, via Facebook. Of mail naar e.scheffer@egbertegd.nl, dan kan Egbert je op de hoogte houden van de nieuwe data. Ik zal verschillende dagen en tijden aanhouden om een zo divers mogelijk aanbod data te bieden.

Let op: de workshop gaat alleen door bij voldoende deelname. Tijden en datum kunnen in overleg nog aangepast worden als dat het aantal deelnemers ten goede komt. Je moet je aanmelden, je kan niet gewoon binnenlopen en mee doen!

openworkshop-13032015