Deventer – Sam&ko kinderopvang is op zoek naar nieuwe betrokken en liefdevolle gastouders. Heb jij een warm hart voor kinderen en speel je graag een belangrijke rol in hun ontwikkeling, dan is dit jouw kans!

Waarom Gastouderopvang?

Als gastouder draag je zorg voor de verzorging en opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Je zorgt voor een warme en gezellige sfeer voor en met de kinderen. Samen met de vraagouders stem jij de wensen met betrekking tot de kinderopvang af. Je kan bijvoorbeeld denken aan het (slaap)ritme, voedingsschema, het helpen met huiswerk, brengen en halen naar de peuterspeelzaal of sport.

Kleinschalig en huiselijk

Als gastouder bied je kleinschalig opvang in een huiselijk sfeer. Gastouder kun je zowel thuis als bij de vraagouders zijn. Als gastouder draag je bij aan een waardevolle opvoeding en verzorging van kinderen. Jouw ervaring en betrokkenheid maken het verschil. Je bepaalt zelf je eigen uren en bent daardoor flexibel wanneer je werkt.

Training en begeleiding

Word je gastouder bij Sam&ko dan staan we garant voor continue ondersteuning en trainingen en begeleiding om je te helpen bij je werk.

Ben jij deskundig en gemotiveerd, dan zoeken wij jou.

Neem contact met ons op, dan komen we graag kennis maken. Bel naar 0570 857100. Of mail naar gastouderbureau@samenko.nl              Wij plannen dan graag een afspraak met je in.