Deventer-Het is alweer bijna zondag 14 september en dan barst S.O.S. outdoor los in het Rijsterborgherpark te Deventer.  Ook wel beter bekend als het Singelplansoen voor het station.  De weersvoorspellingen zien er goed uit voor september dus het belooft een mooi zomers feest te worden.

De DJ`s hebben er zin in. Vooral de 2 DJ`s uit Deventer. Marsha en Joris Timisela die vroeger beter bekend stond als DJ J- Skills en toen der tijd al eens gedraaid had op de edities van City Moves en samen met Nick van Esselink onder de naam Victom of House tijdens Welle Village @ the park, is nu weer onder zijn eigen naam verder gegaan.  Hij heeft er zin in om voor zijn eigen Deventerse publiek te draaien en er een goed einde aan te maken van een mooi buiten festival seizoen. DJ Marsha de uit Indonesie afkomstig vrouwelijke DJ die al in menige club in Jakarta heeft gestaan kwam voor haar studie aan het Saxion naar Nederland. Hier won zij vorig jaar de student DJ contest by dans cafe Flavour in Deventer en daardoor kwam zij ook in aanmerking om de openings DJ te worden voor S.O.S. Outdoor.  Verder komt Randy van Velde die veel al in Hardersplaza draait en met de DJ formatie De Nachtebrakers. Lucien Foort dieal geruime tijd meedraaiend aan de top in Nederland met zijn meerendeels aparte Deep House muziek. En natuurlijk als afsluiting het feestbeest van de Nederlandse DJ`s, Mental Theo.

Het feest is zondag  14 september van 14:00 tot 22:00 uur in het Rijsterborgherpark. Voor verdere informatie en tickets  www.sosoutdoor.nl of op de facebook pagina sosoutdoor.

IMAG0045