Colmschate- Het belooft een bijzondere dag te worden op zondag 29 september. Dan is het niet alleen koopzondag in het winkelcentrum, maar dan is ook de jaarlijkse mode- en beautydag! Met een uitgebreide modeshow, diverse demonstraties en lekker veel live muziek!

Modeshow
Vanaf 12.00 uur is er elk heel uur een uitgebreide modeshow. Die show wordt gehouden op het centrale deel van het winkelcentrum, op een catwalk van wel 100 meter lang! Je komt echt oren en ogen te kort!
Diverse nieuwe en vernieuwde winkels geen acte de presance, want het mode aanbod in winkelcentrum Colmschate is sinds de verbouwing enorm uitgebreid! De kapsels van de ruim 30 modellen worden verzorgd door By Artistique en AMI kappers, de visagie wordt gedaan door Pour Vous van Remmen.

Beauty wasstraat
Pour Vous van Remmen staat op die dag buiten met een beauty wasstraat. Hierin kun je snel en goedkoop je nagels laten doen en kun je bijvoorbeeld een mooi lipstickje op krijgen. AMI kappers voegt zich bij Pour Vous om de haren te doen.
De kapsters van By Artistique verzorgen op een podium voor hun salon leuke demonstraties.

Optredens
Er zijn diverse optredens, verspreid over 2 podia. Er wordt gespeeld door de band Lennard M, Popkoor Groot Colmschate gaat zingen en daarnaast staan er 2 jonge talenten op het programma: Estelle en Cheyenne. Zo is er tussen de modeshows door ook altijd wat te zien en te horen!

Demonstraties
Wie mode- en beauty zegt, zegt bijna gelijk iets over sport en voeding. Daarom komt de dansgroep van Almax demonstraties verzorgen en zijn er continue sportdemonstraties te zien van de Deventer Sportcarroussel. Thuiskok Silvia komt met leuke kookdemo’s en workshops over gezonde voeding.

Gratis suikerspin
Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een springkussen en kinderen mogen een gratis suikerspin ophalen bij de kraam die ter hoogte van de Wibra staat.

De mode- en beautydag, op 29 september van 12.00 – 17.00 uur, daar moet je bij zijn!