Deventer – Patty Velthuis-de Lange is geboren en getogen in Deventer. Zij werkt als kwaliteitsverpleegkundige bij Zorggroep Solis in Deventer. Ze is een zogeheten zij-instromer in de zorg.

Zuster Patty – “Van bureau naar bed”

 

De afgelopen jaren heeft zij tijdens haar studie onder de naam “Zuster Patty” een blog bijgehouden over haar ervaringen, belevenissen op het werk en het combineren van dit alles met haar gezin, dat moest wennen aan een studerende mama/vrouw.

Dit zorgde voor veel herkenbare, hilarische, humoristische, maar zeker ook realistische blogs. Deze blogs zijn nu gebundeld in het boek “Van bureau naar bed”.

Op zondag 17 september om 15.00 uur presenteert zij haar boek in Wijkcentrum De Schalm aan de Dreef 1 te Deventer (wijk Borgele), waarna het boek ook direct te verkrijgen is en hij gesigneerd kan worden of er een persoonlijke boodschap in gezet kan worden.

Wil je hier graag bij aanwezig zijn, stuur dan een mail naar: zusterpatty@outlook.com. Lukt het helaas niet om aanwezig te zijn, dan is het boek ook te verkrijgen via:www.mijnbestseller.nl