Zaterdagochtend begint met een mix van zon en regen, alsof Moeder Natuur niet kan beslissen tussen haar twee favoriete weersoorten.
Een beetje zonlicht wordt vriendelijk afgewisseld met wat verfrissende buien, terwijl een matige wind uit het noordwesten waait en ons eraan herinnert dat de lente nog steeds een beetje verlegen is met haar warmte, met temperaturen rond de 10 graden.

Naarmate de zaterdag vordert, lijkt de bewolking te domineren, alsof de hemel besluit om haar grijze tapijt uit te rollen en een paar regendruppels op ons af te vuren.
De stevige wind, die als een vastberaden noordnoordwestelijke reiziger waait, doet ons jassen strakker trekken terwijl we ons koesteren in een koele 10 graden.

Zondag begroet ons met een opgewektere stemming, een vleugje meer zonneschijn om ons te wekken voordat de wolken langzaam hun weg vinden naar de dansvloer van de hemel.
Een bui hier en daar voegt wat pit toe aan de dag, terwijl een matige wind uit het noordoosten ons doet denken aan de frisheid van de naderende lente, met de thermometer die stiekem omhoog kruipt naar zo’n 11 graden.

Maandag presenteert ons een wisselend spektakel van wolken, met de zon die af en toe haar glimlach laat zien alsof ze verlegen is voor haar publiek.
De temperatuur blijft stabiel rond de 10 graden, terwijl een matige wind uit het noordoosten ons gezelschap houdt, alsof hij ons wil verzekeren dat de lente onderweg is, zij het met een vleugje eigenwijsheid.