Raalte/Wesepe- Wat wordt er verstaan onder lichtuitstraling? Wat is lichthinder? Hoe kunt u lichthinder beperken door eenvoudige maatregelen? Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden van energiebesparing en vermindering van lichtuitstraling in uw agrarische bedrijf?

Kom dan naar één van de informatieavonden op dinsdagavond 28 april in de Leeren Lampe in Raalte of op woensdagavond 29 april bij het Wapen van Wesepe. Beide avonden starten om 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Bent u installateur? Ook u bent van harte welkom op de informatieavonden.

Deskundigen op het gebied van energiebesparing nemen u tijdens de informatieavond mee in een wereld van mogelijkheden aan energiebesparing en vermindering van lichtuitstraling.

De informatieavonden zijn een onderdeel van het project Bewust Verlichten. Aan dit project werken LTO Salland, Regio Zwolle en de provincie Overijssel met ondersteuning van verschillende gemeenten waaronder Olst-Wijhe samen. Zo kunnen we samen bewuster om gaan met verlichting in de openbare ruimte. Ga voor meer informatie naar de website van de Provincie Overijssel.