Olst- De buurtschouw in Olst is op vrijdag 19 juni 2015. De gemeente zal dan het gebied ten westen van de Kornet van Limburg Stirumstraat en het centrum bekijken.

Heeft u als inwoner van Olst punten voor de buurtschouw?

Dan kunt u meelopen met de buurtschouw of uw punten doorgeven aan de gemeente t.a.v. Anita ten Broeke via mailadres a.tenbroeke@olst-wijhe.nl. Er wordt verzameld om 9.00 uur voor het Holstohus. U bent van harte welkom.

Namens de gemeente zijn aanwezig: Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst, Tom van Leeuwe, medewerker Infra, en Anita ten Broeke van Communicatie. Wijkagent Dolfien Posthoorn zal aanwezig zijn evenals Sirima Weststrate van SallandWonen. Een delegatie van Plaatselijk Belang Olst loopt mee tijdens de buurtschouw. Verder kan iedereen die mee wil lopen zich aansluiten.

Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die kunnen worden verbeterd. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen, maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Gedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0570.

Gemeente Olst-Wijhe