Twello- Veilig Verkeer Nederland (VVN) zoekt lokale vrijwilligers. VVN en de gemeente werken samen aan het verbeteren van de verkeersveiligheid in Voorst. Wilt u meer weten over hoe u zelf kunt meewerken aan de lokale verkeersveiligheid? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op woensdagavond 9 maart van 20.00 uur tot 21.30 uur in het gemeentehuis in Twello.


Gevarieerd vrijwilligerswerk
Veilig Verkeer Nederland biedt gevarieerd vrijwilligerswerk waarbij u met veel mensen in contact komt, van jong tot oud. Op verschillende basisscholen in de gemeente Voorst maken verkeersouders zich sterk voor goed verkeersonderwijs, een veilige schoolomgeving en veilige schoolroutes. Dankzij de inzet van vrijwilligers worden verkeersexamens afgenomen op de basisscholen. Daarnaast organiseren VVN en de gemeente fietscursussen voor ouderen, scootmobielcursussen en voorlichtingsbijeenkomsten. VVN zoekt vrijwilligers die regelmatig beschikbaar zijn, van een half uur per week tot, afhankelijk van uw eigen enthousiasme en inzet, meerdere uren per week. Denkers en doeners, organisatoren, lobbyisten, netwerkers en voorlichters. Iedereen, van jong tot oud, die zich op vaste basis of zo nu en dan wil inzetten voor de verkeersveiligheid is welkom. VVN biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende cursussen en trainingen.


Informatiebijeenkomst op 9 maart
U bent hartelijk welkom bij de informatiebijeenkomst op woensdag 9 maart in het gemeentehuis in Twello. Tijdens deze avond krijgt u meer informatie over de werkzaamheden van VVN en haar samenwerking met de gemeente Voorst. De inloop is vanaf 19.30 uur en de bijeenkomst is van 20.00 uur tot 21.30 uur.


Veilig Verkeer Nederland
Veilig Verkeer Nederland streeft er naar om zoveel mogelijk mensen en organisaties te stimuleren en actief te betrekken bij verkeersveiligheid. VVN adviseert bewoners hoe ze verkeersonveilige situaties op de agenda van wegbeheerders kunnen plaatsen, faciliteert met campagnes in de wijk en leert kwetsbare verkeersdeelnemers zich veilig in het verkeer te bewegen.

Meer informatie
Bent u verhinderd om de informatiebijeenkomst bij te wonen? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VVN, Adrie van Bekkum, regiobestuurder VVN Gelderland telefoon 06-53 93 38 62 of met de gemeente Voorst, Cecile van der Linden, beleidsadviseur verkeer en vervoer telefoon (0571) 27 93 94.