Voorst- De VVV in de gemeente Voorst maakt voorlopig een digitale doorstart. Na het faillissement van het Veluws Bureau voor Toerisme, en de daarmee gepaard gaande sluiting van de VVV-winkel in Twello, heeft de gemeente Voorst onderzocht wat de mogelijkheden zijn om de promotie en marketing op het gebied van toerisme in de gemeente Voorst voort te zetten. Voorlopig is nu de digitale communicatie van de VVV in de gemeente Voorst weer actief op internet: www.vvvvoorst.nl en per mail: vvvvoorst@gmail.com. Daarnaast is de VVV Voorst op dinsdagmorgen van 9.00 uur tot 13.00 uur en op donderdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 06 – 83 60 66 37.

Website
De website www.vvvvoorst.nl is nog in 2014, voor het faillissement, compleet vernieuwd. Naar verwachting zijn begin april 2015 alle digitale bestanden weer geactualiseerd. De landelijke NDTRC databank (van de VVV) wordt ook weer bijgehouden.

Informatie
Heeft u vragen over de voorlopige digitale doorstart van de VVV in de gemeente Voorst? Neem dan contact op met de gemeente Voorst, Henk Zenderink (beleidsmedewerker economische zaken), telefoon (0571) 27 93 76, e-mailh.zenderink@voorst.nl