Twello- Wilt u uw mening geven over evenementen binnen de gemeente Voorst, dan is dit uw kans! Veilige evenementen zijn in ieders belang. Bezoekers willen ongestoord kunnen genieten. Omwonenden en ondernemers willen geen overlast en onveiligheid. De organisator van het evenement heeft het (commerciële) belang om een goede prestatie neer te zetten. Het organiseren van een evenement brengt verantwoordelijkheden met zich mee op het gebied van veiligheid en gezondheid.

De gemeente Voorst wil binnen duidelijke kaders aantrekkelijk zijn voor evenementen (zowel groot als klein) en anderzijds de overlast beperken door duidelijkheid te scheppen naar de organisaties en inwoners. Uitgangspunt is dat er door beleid een evenwicht wordt geschapen tussen de impact van de evenementen en de acceptatie van de bewoners in de kernen van de gemeente.


Uw mening is belangrijk
De gemeente Voorst is benieuwd hoe u denkt over het huidige evenementenbeleid en nodigt u graag uit om deel te nemen aan het onderzoek ´Evaluatie evenementenbeleid gemeente Voorst´. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 5 tot 10 minuten. Uw antwoorden worden vertrouwelijk door ons verwerkt. Ook aan de onderzoeksresultaten kunnen wij niet zien wie de vragenlijst heeft ingevuld. Klik hier om de vragenlijst te raadplegen. Invullen is mogelijk t/m 21 juni 2015.