Gorssel- Gisteravond omstreeks 21.00 uur, vond er een poging woninginbraak plaats bij de woning van ondernemer Hennie van der Most aan de Zutphenseweg in Gorssel.

Gezien de grootte van het perceel en de omliggende bossen, werd tevens de hulp ingeroepen van de hondengeleiders en de politiehelikopter.

In samenwerking met de agenten van de Politie Lochem, politie Deventer, de hondengeleiders en de Politiehelikopter werden het perceel en de omliggende bossen nauwkeurig doorzocht.

Dat zowel de aanwezigheid van de hondengeleider en helikopter een meerwaarde is, bleek wel toen de agenten na een korte zoektocht een verdachte konden aanhouden.
De verdachte, een 44 jarige man uit Albanië, zat verstopt in het bos en werd door de agenten direct aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Doetinchem.

De politie is echter nog steeds op zoek naar getuigen die gisteravond, rond 21.00 uur, iets vreemds gezien of gehoord hebben rondom het terrein aan de Zutphenseweg in Gorssel. Als dat zo is, bel dan 0900-8844.

Hennie van der Most