Deventer-De politie heeft vanmorgen vroeg in Deventer een derde verdachte aangehouden in een drugsonderzoek. Het gaat om een 56-jarige man uit Deventer.

De politie kreeg een aantal maanden geleden meerdere signalen dat er drugs zou worden gedeald in Rijssen en Holten. Naar aanleiding van die informatie is de politie meteen een onderzoek gestart. En met succes: want op maandag 30 september hebben zij twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Bathmen en een 21-jarige man uit Holten. Beiden worden verdacht van drugshandel. De 20-jarige man zit nog in voorarrest, de 21-jarige man is inmiddels heengezonden maar moet zich later verantwoorden voor de rechter.

De politie wil de inwoners van Rijssen en Holten bedanken voor het feit dat zij deze signalen bij hen hebben gemeld. De politie neemt dit soort signalen zeer serieus en willen daarom nogmaals benadrukken dat melden ├ęcht helpt. Heb je het gevoel dat er in jouw buurt in drugs wordt gehandeld? Of dat er illegale zaken worden gedaan? Meld het bij de politie of bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie kan bij meerdere meldingen vaak een beter beeld vormen over wat er gebeurt, en zo ervoor zorgen dat bijvoorbeeld illegale drugshandel wordt aangepakt.