Deventer – Een nog onbekende man probeerde zondagmiddag 20 december rond 16.00 uur in te breken bij een woning aan de Kamp. Hij werd betrapt door de bewoner, bedreigde de man en ging er vandoor. De politie is op zoek naar getuigen.

Een buurtbewoonster sloeg zondagmiddag alarm nadat zij glasgerinkel hoorde in de woning van haar buren. Ze belde de bewoner en toen hij polshoogte nam ontdekte hij een onbekende man in zijn woning. De inbreker bedreigde de bewoner met een mes en ging er vandoor.

Getuigenoproep

De man heeft een donkere huidskleur, is ongeveer 1.85 cm lang, 25 á 30 jaar oud en hij droeg een grijze trui met daarover een zwarte jas en een zwarte pet. Hij ging er rennend vandoor in de richting van de Dreef. De bewoner is achter hem aangegaan, maar hij raakte hem kwijt ter hoogte van een hoge flat aan de Dreef. De bestuurder van een blauwe auto, vermoedelijk een Ford Ka, was getuige van de achtervolging.  Deze man en andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Politie logo jas