11:52 uur UPDATE: ‏Deventer- 15/9 De kinderen zijn n.a.v. tips aangetroffen op het Boreelplein in Deventer. Iedereen bedankt voor het retweeten en uw tips.

11:00 uur eerder bericht:  Het gaat om een meisje van vijf en een jongetje van bijna zes jaar. Ze zijn voor het laatst gezien op zaterdagmorgen 15 september rond 9.00 uur in de omgeving van de Vechtstraat. Het kan zijn dat ze gebruik hebben gemaakt van een bus of trein.

Het meisje heeft halflang rossig haar, draagt een roze broek en een trui van K3.                                                                                                                                                    Het jongetje heeft een kapsel waarbij het haar aan de zijkanten en een strook over het midden van zijn hoofd is weggeschoren. Hij draagt een rode broek, een rood t-shirt van Cars en een blauw jas met bontkraag.                                                                                                                                                                                                                    Heeft u de kinderen gezien of weet u waar ze zich op dit moment bevinden? Bel dan met de politie via 0900-8844