Deventer- Gisteren besteedde de politie in het opsporingsprogramma Onder de Loep van RTV Oost aandacht aan de volgende zaken:

Deventer – Vrouw overvallen door twee jongemannen

UPDATE:

Uit getuigenverklaringen weten we dat ten tijde van de overval een man met een hond passeerde. Door getuigen is een man met een hond gezien in het tijdspad van de overval. Het is niet zeker of hij de overval heeft gezien c.q. op hetzelfde tijdstip daar was maar hij zou een belangrijke getuige kunnen zijn. We vragen deze man contact met ons op te nemen.
Daarnaast spreken verschillende getuigen van twee fietsen; een damesfiets met een rekje voorop (mogelijk Cortina) en een donkerkleurige herenfiets. Een getuige vertelt ook gezien te hebben dat de daders een trainingspak droegen. Wie slaat aan op, of herkent de verdachten aan de hand van het aanvullende signalement? We spreken u graag! (Zaaknummer 2020257558)

Deventer – Fiets met fietstassen + inhoud gestolen
Een man neemt op donderdagavond 16 april een damesfiets weg vanaf de Walstraat. In de fietstas ligt een jas en een bankpas. Even later wordt er met de bankpas gepind bij een tweetal supermarkten in de buurt. Wij roepen de man op beeld om zich bij de politie te melden. Herkent u deze man? We spreken u graag! (Zaaknummer 2020169457)

Deventer – Man steelt goederen bij Intratuin
Op 13 mei vult een onbekende man in de Intratuin aan Weg Door Zuid-Salland zijn winkelkar met diverse goederen. Even later pakt hij een deel van de goederen en stopt deze in zijn tas. Hij laat de winkelkar achter en verlaat de winkel met een smoes. De volgende dag doet hij precies hetzelfde. De schade loopt in de honderden euro’s. Van beide diefstallen zijn beelden beschikbaar. Wie kent de man op beeld? (Zaaknummers 2020235912/2020236076)

Heeft u tips? Neemt u dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070 of via het tipformulier. Liever anoniem? Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.