Hengelo – De politie heeft 11 juli een 34-jarige Deventenaar aangehouden als verdachte van doorrijden na aanrijding met een gestolen auto.

Rond 06.00 uur meldt een buschauffeur dat hij op de A35 rijdt in de richting van Enschede en dat hij van achteren is aangereden door een grijs busje dat na de botsing is doorgereden op een velg. Bij de aanrijding is niemand gewond geraakt. Door de kapotte velg kunnen gealarmeerde agenten het spoor van het busje volgen. Deze wordt aangetroffen op de Deldenerstraat en blijkt ontvreemd in Deventer. De verdachte een 34-jarige Deventenaar kan worden aangehouden aan de Albert van der Meerstraat. Hij is voor verder onderzoek ingesloten. De bus is voor sporenonderzoek in beslag genomen.

Getuigenoproep
Tevens is het rechercheteam op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest van de aanrijding of heeft u de auto zien rijden op een velg of beschikt u over andere informatie die kan bijdragen aan het onderzoek, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.