Overijssel – De onderstaande zaken worden donderdag 27 maart behandeld in Onder de Loep op RTV Oost. De eerste uitzending begint om 17.09 uur en zal worden herhaald om 18.09 en 19.09 uur. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht’ of ‘Vermist’ op deze website. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Wijhe – Overval op twee bejaarde broers

Twee broers van 82 en 85 jaar oud werden op een laffe manier overvallen in hun woning voor een paar tientjes. De politie vraagt getuigen die mogelijk voor, tijdens of na de overal bijzonderheden hebben gezien in de buurt van hun woning aan de Dijk in Wijhe op dinsdag 11 maart 2014 omstreeks 21.00 uur.

Deventer – Diefstal mobiele telefoon bij winkel

Op vrijdagmiddag 3 januari stelen twee mannen een mobiele telefoon t.w.v. € 400,- bij een winkel aan de Lange Bisschopstraat. In een onbewaakt moment grist één van de mannen de gsm van de balie en geeft deze aan zijn kompaan. Daarna verlaten ze de winkel. De mannen en de diefstal is op beeld vastgelegd en worden in de uitzending getoond.