Deventer – Op 24 juli overviel de man op onderstaand foto’s de Jumbo aan het Boreelplein in Deventer. Hij was gewapend en eiste geld. De politie is direct een onderzoek gestart en kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken. De verdachte heeft zich goed vermomd, maar toch weet de politie wat over zijn signalement en zij hopen dat u hun verder kan helpen.

De man had een lichte huidskleur en was ongeveer 1,80 meter lang. Vermoedelijk is hij rond de 40 jaar oud en heeft hij een kaal hoofd. Hij heeft tatoeages op beide handen. Hij droeg donkere schoenen met lichte strepen aan de zijkant.

De verdachte ging er na de overval vandoor op een grasgroene fiets in de richting van de Walstraat. De politie denkt dat hij uit Deventer komt.

Herken je de man aan zijn trainingspak, misschien wel in combinatie met zijn getatoeerde handen en kale hoofd?

Ken of herken je iemand die aan het signalement voldoet en heeft diegene een grasgroene fiets? Neem contact met de politie op! Een overval heeft veel impact op slachtoffers en ook de ondernemer leidt schade.

Ook als je twijfelt vragen we om contact op te nemen. We houden nooit zomaar iemand aan, alle informatie die binnenkomt wordt eerst onderzocht. Hoe klein of onbelangrijk het misschien ook lijkt, jouw informatie kan de doorslag in het onderzoek betekenen.

Help de politie deze zaak op te lossen en geef je informatie door:

👉 Geef je tip online door via het tipformulier: politie.nl/overvalDeventer

👉 Bel onze gratis tiplijn op 0800-6070, het zaaknummer is 2022336894

👉 Anoniem je tip doorgeven kan ook: bel met Meld Misdaad Anoniem 0800-6070

👉 Stuur een pb op de facebookpagina van de politie en zij geven je informatie dan door aan de recherche