Deventer – Op het stationsplein in Deventer is afgelopen nacht een 21-jarige man uit Den Bosch mishandeld. Samen met een aantal anderen liep hij over het plein toen er een woordenwisseling ontstond met een andere groep mannen die bij een bushokje voor het station stond.

Nadat er over en weer is gescholden door de twee groepen, liepen drie mannen bij het bushokje richting de groep op het stationsplein. De 21-jarige man uit Den Bosch werd toen op zijn neus geslagen door een van de mannen en liep flink letsel op.

Vlak na het incident hebben we drie mannen van 29, 34 en 37 jaar aangehouden op het Vogeleiland. Zij zijn meegenomen voor verhoor. Onderzocht wordt wat hun rol was bij de mishandeling. Daarvoor zijn we ook nog op zoek naar getuigen die afgelopen nacht rond 04.30 uur iets hebben gezien of gehoord van de mishandeling. Als je meer informatie hebt, neem dan contact op met politie Deventer via 0900-8844 of stuur een PB op de facebookpagina van de politie Deventer en vermeld daarbij zaaksnummer 2018372144.