Deventer – Zondagmiddag 16 september rond 14.45 uur is een 28-jarige Deventenaar op de Doornenburg gewond geraakt nadat hij met een mes was gestoken. Hij moest zich in het ziekenhuis onder doktersbehandeling laten stellen. Hij fietste vanaf het Titus Brandsmaplein de Doornenburg op en werd daarbij gehinderd door twee jongens op / bij een stilstaande zwarte bromscooter met een gifgroen voorspatbord. Bij het passeren raakte het slachtoffer het voorwiel van de scooter.

Bij de woordenwisseling die hierop volgde werd hij door de passagier met een mes gestoken. De twee jongens op de scooter zijn in de leeftijd van 15 – 17 jaar en vermoedelijk van Antilliaanse afkomst. De bestuurder had zijn haren in kleine vlechtjes tot op de schouder; de passagier had gemillimeterd haar en opvallend grote oren. De buddyseat van de scooter was beplakt met grijs ducttape Het tweetal ging er snel vandoor in de richting van de Oostriklaan.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze mishandeling of aanslaan op de signalementen van de daders, al dan niet in combinatie met de scooter, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. (Meld Misdaad anonieM) via 0800-7000. Naar de mishandeling wordt een onderzoek ingesteld.