Deventer- Een medewerker van Big Bazar aan het Boreelplein in Deventer is buiten westen geslagen door een boze klant. De politie heeft beelden van de klant vrijgegeven omdat hij nog niet is gevonden.

De klant komt op vrijdag 19 februari in een opvallend joggingpak naar de winkel. Hij wil een dekbedhoes ruilen, maar de hoes zit niet in de verpakking en hij heeft geen kassabon.

Kopstoot
De winkelmedewerker wil hem tegemoet komen en vraagt hem een bankafschrift van zijn aankoop te laten zien. Daarop ontploft de man. Hij roept met stemverheffing of ze hem soms verdenken van diefstal. Uit het niets krijgt de medewerker daarna een kopstoot.

Als de klant naar buiten wil lopen, houdt de medewerker hem tegen en zijn collega’s roepen de manager erbij. Maar ook dan kalmeert de man niet.

Vuistslag
Hij wil zich weer uit de voeten maken en geeft de medewerker buiten de winkel een harde vuistslag op zijn borst. De medewerker valt achterover en raakt daardoor buiten westen. Hij komt pas bij als de politie er is.

De politie heeft beelden van de man vrijgegeven om hem zo snel mogelijk te vinden. Tips over zijn identiteit en verblijfplaats zijn welkom bij de opsporingstiplijn via het gratis nummer 0800 – 6070. Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Klant slaat medewerker Big Bazar Deventer knock-out