Twello, Deventer – De politie is nog volop bezig met een onderzoek naar de beroving van een 32-jarige man uit Deventer op donderdag 25 juni. Ondertussen heeft het onderzoek uitgewezen dat de beroving onder bedreiging van een vuurwapen plaatsvond op het Hovenpad en dat twee personen op een donkere scooter er mogelijk betrokken zijn.

Agenten hebben donderdag 2 juli passanten op het Hovenpad ondervraagd. Daarnaast zijn politiemensen met het slachtoffer op de locatie geweest om een beter beeld te krijgen van de precieze plek en de gebeurtenissen. Toen bleek dat de man niet was beroofd op het Zwarte pad, maar voor een bocht op het Hovenpad.

Bestuurders donkere scooter gezocht

De politie is op zoek naar twee personen op een donkere scooter. Zij hebben het slachtoffer ingehaald op de Spoorbrug. Beiden waren donker gekleed en droegen een donkere helm. Het viel op dat de scooter veel lawaai maakte. Mogelijk was de uitlaat kapot. Mensen die donkere scooters zien rijden in Deventer of omgeving die veel geluid maken worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

politie