Zaaknummer: 2024148558

Datum delict: 24-03-2024

Plaats delict: Deventer

In het centrum van Deventer werd een vrouw bestolen van haar portemonnee, waarna veel geld van haar rekeningen is gehaald. Weet jij wie de verdachte op de foto is? Tip de politie.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het de politie weten.

De vrouw liep die middag met familie door de binnenstad van Deventer, toen iemand vermoedelijk kans zag om de portemonnee uit haar rugzak te halen. In de portemonnee zaten onder meer contant geld en enkele bankpassen en creditcards. Met die passen is vervolgens een aantal keren geld opgenomen bij geldautomaten, waaronder aan de Korte Bisschopstraat. Ook zijn de passen gebruikt in winkels, zoals een supermarkt en een parfumerie. Eerst in Deventer en later die dag in Apeldoorn. Op deze manier heeft de dader (of hebben de daders) de vrouw ruim 2.000 euro afhandig gemaakt. Dit bedrag had nog hoger kunnen uitvallen, maar onder meer een aankoop van ruim 1.000 euro bij een winkel met Apple-producten mislukte.

De man op de foto was op een aantal genoemde locaties met de passen van de gedupeerde in de weer. Herken jij de man? Neem dan contact met ons op. Bekijk ook de bewegende beelden van de man in de video onderaan deze pagina.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

YouTube-video http://www.youtube.com/watch?v=R0pzroiCrb8 http://www.youtube.com/watch?v=R0pzroiCrb8