Deventer – De politie doet een dringende oproep aan de inwoners van Deventer. Zij vragen te stoppen met het organiseren van huisfeesten, het veroorzaken van geluidsoverlast en het samenkomen in grote groepen.” Hou je aan de regels, houdt rekening met je omgeving en werk mee als je door ons of de handhavers wordt aangesproken!”

Hieronder de volledige oproep.
“Helaas werden we afgelopen weekend diverse keren geconfronteerd met huisfeesten, waarbij we hebben geconstateerd dat er niet aan de Corona maatregelen werd gehouden. Meerdere keren hebben wij de feesten moeten doen stoppen, waarbij de feestgangers vervelend gedrag richting ons vertoonde. Het werd zelfs zo vervelend dat er door sommige burgers geen medewerking werd verleend en wij daardoor ook binnen de 1,5 meter moeten komen. Ook wij lopen hierbij gevaar op.

Ook de meldingen van geluidsoverlast doordeweeks en in het weekend nemen toe. Wij zijn genoodzaakt op te treden om de Corona regels te handhaven.

Daarom deze oproep!!! Stop met het organiseren van huisfeesten, het veroorzaken van geluidsoverlast en het samenkomen in grote groepen.
Hou je aan de regels, houdt rekening met je omgeving en werk mee als je door ons of de handhavers wordt aangesproken!

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we Corona onder controle krijgen!!!”