Deventer – In de vroege ochtend van zondag 16 juni vond op de Smedenstraat in Deventer een openlijke geweldpleging plaats, waarbij een 35-jarige Deventenaar werd mishandeld. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 04.15 uur ontstond op de Smedenstraat een woordenwisseling tussen de Deventenaar en zijn vrienden, met een groep voor hen onbekende personen. Tijdens de ruzie werd de Deventenaar geslagen, waarna hij op de grond viel. Vervolgens werd hij door de groep geschopt. De politie werd ingeschakeld, maar toen agenten ter plaatse kwamen, was de groep onbekende personen gevlucht in verschillende richtingen.

De groep bestond uit 5 a 6 personen, allen met een blanke huidskleur. De groep verplaatste zich op fietsen.De Deventenaar heeft zich die zondag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen moeten laten behandelen. Hij had veel verwondingen in zijn gezicht en een hersenschudding opgelopen en zijn gebit was beschadigd.

De politie is op zoek naar getuigen van deze openlijke geweldpleging. Hebt u iets gezien of heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.