Twello – De politie onderzoekt een zestal autobraken die tussen maandag en woensdag 16 april in Twello en Teuge plaatsvonden. Tips zijn welkom en de politie adviseert om nooit waardevolle spullen in de auto achter te laten.

De politie heeft de afgelopen dagen zes aangiften gekregen van auto-inbraken. In alle gevallen bleek er in de nachtelijke uren te zijn ingebroken. Men vernielde een ruitje en doorzocht de auto. De feiten vonden plaats aan de HW Iordensweg, de Duistervoordseweg, de Rijkstraatweg, de M. de Ruyterstraat, de Bleriotstraat en de Parmentierstraat.

Niet erin, niets eruit!

De buit varieerde van snoep tot zonnebrillen en navigatieapparatuur. De politie is een onderzoek begonnen en adviseert autobezitters om niets waardevols in de auto achter te laten. Zij adviseert ook om altijd aangifte te doen. Het makkelijkst is om dit via internet te doen.

Waarom deze oproep: wanneer de politie een verdachte aanhoudt en men treft spullen aan die men niet aan een aangifte kan linken, dan maakt dit het onderzoek moeilijker.