Deventer- Gisteren rukte de politie met meerdere auto’s uit voor een mogelijk schietincident aan de Koningin Julianastraat. Vooralsnog heeft de politie geen aanwijzingen dat hierbij is geschoten, maar dit is nog in onderzoek. Er zijn geen gewonden gevallen.

Iets voor half twee s’nachts kregen zij de melding dat er schoten zouden zijn gehoord. Niet veel later troffen de agenten een auto aan in de Prinses Marijkestraat met een vermoedelijk kogelgat. De politie is meteen een onderzoek gestart. Uit dit eerste onderzoek blijkt dat er wel bedreigingen zijn geuit met een vuurwapen, maar vooralsnog heeft de politie geen aanwijzingen dat hierbij is geschoten. De auto die werd aangetroffen is meegenomen voor verder onderzoek. Uit dit onderzoek moet blijken of het gat in de auto van een kogel afkomstig is.

De recherche doet verder onderzoek naar de toedracht van deze bedreiging.

Heeft u meer informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via een privébericht op de facebookpagina van de politie Deventer of via 0900-8844. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan 0800-7000.