Deventer – Maandagmiddag 10 december vond op de Ceintuurbaan een aanrijding plaats tussen een scooter en een auto. De betrokken automobilist reed na de aanrijding door.

De betrokken 16-jarige scooterbestuurster uit Deventer reed over de Ceintuurbaan in de richting van de Veenweg. Ter hoogte van de Hoge Hondstraat wilde ze de rotonde oprijden. Ze moest daar wachten op het overige verkeer. Opeens voelt ze een duw en valt om met haar scooter. Een auto had haar de weg afgesneden en omver gereden. De bestuurder van de auto stopte niet en reed door. De vrouw raakte licht gewond en werd door ambulancepersoneel behandeld.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding. U kunt contact opnemen met telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000. De politie komt ook graag in contact met de getuige die een kenteken heeft doorgegeven aan het meisje. Deze man van vermoedelijk Turkse afkomst van ca. 20-30 jaar met kort haar heeft het meisje het kenteken gegeven en is daarna doorgereden.