Olst – Bij een ongeluk op de Kornet van Limburg Stirumstraat in Olst raakten op dinsdag 6 januari een vrouw van 31 jaar en een jongetje van 5 jaar gewond. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 8.30 uur. De vrouw fietste met twee kinderen op de Van Limburg Stirumstraat richting het centrum. Het 5-jarige jongetje zat bij de vrouw achterop. Een tweede kind fietste zelf. Door nog onbekende oorzaak begon de vrouw op de fiets te slingeren en kwam ze in aanrijding met een achteropkomende auto, die bestuurd werd door een 65-jarige vrouw uit Olst. Bij het ongeluk raakte de vrouw op de fiets gewond. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het jongetje dat achterop de fiets zat, raakte zwaargewond. Hij is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd. Het andere jongetje raakte niet gewond. De toedracht van het ongeluk is nog niet bekend.

Getuigenoproep

De Verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Getuigen die het ongeluk zagen gebeuren kunnen daarbij helpen. Mensen die iets hebben gezien wat van belang is, kunnen zich melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

IMG_3205